dissabte, 2 d’abril del 2016

Coneixem els elements de relleu de la nostra terra

El Dani, el Víctor, la Sandra i l'Ariadna van crear una unitat didàctica dirigida a nens i nenes de 6è de primària, més grans del que hem estat veient fins ara. Aquesta s'engloba dins l'àmbit de Coneixement del medi i s'anomena: Coneixem els elements de relleu de la nostra terra.

El cos d'aquesta activitat és l'elaboració d'un mapa digital per mitjà d'una aplicació a l'ordinador o tauleta, per tant, utilitzant les TIC. A partir d'això el que pretenen és que coneguin les diferents formes i elements de relleu que constitueixen el nostre territori. 

Els elements que més destacaria d'aquesta presentació són:

- La prova de diagnòstic que es fa al principi per conèixer els coneixements previs dels alumnes.

- Durant aquesta activitat didàctica no es donen deures ni feines com ens ho imaginem nosaltres, sinó que el que es proposa per fer a casa són una sèrie de jocs interactius mitjançant les tecnologies. D'aquesta forma, els alumnes estan molt més motivats i amb moltes ganes de fer-ho i d'aprendre i, en certa manera, no suposa una obligació per ells. 

- Al final de la unitat didàctica es fa un trivial, una opció molt encertada!

Font: Trivial online

- Donar un glossari amb les pàgines web que poden consultar per a informar-se perquè així ens assegurem que la informació que obtenen és fiable perquè per Internet hi ha molta informació perillosa i no fiable. Això és molt interessant perquè a les edats amb les quals estem tractant encara no són capaços de filtrar informació. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada