divendres, 1 d’abril del 2016

Aprenem amb les TIC

Aprenem amb les TIC és el títol de la unitat didàctica que van presentar la Clara, la Marina, la Montse i la Lola. 

Una unitat didàctica dirigida a 2n de primària per a l'assignatura de Coneixement del medi i té com a objectius d'aprenentatge els 5 sentits, la higiene i el cos humà amb les seves funcions

La seva unitat didàctica tenia 9 sessions, però a classe només van fer una síntesi i en van explicar 3, tot i fer un breu resum de les sessions en general. 

D'aquesta presentació en destacaria la varietat de recursos com un domino, cançons, kahoot, blog... i més específicament: 

- Un kahoot al principi per a fomentar la curiositat dels alumnes i no començar a explicar la informació sense tenir la iniciativa dels nens de "què/ per què és o què vol dir això?". Això és un fet que ens ajudarà molt a l'hora de captar l'interès, motivació i ganes d'aprendre dels infants. 

- La creació del blog també la veig útil, sobretot pel feedback que es pot lliurar als alumnes i per la motivació que això pot crear, ja que, per exemple, poden ensenyar als pares algunes de les coses que han fet a classe. 

- El fet de l'autoavaluació és un gran punt a favor. 

No obstant això, crec que potser hi ha massa ús del Kahoot. Tot i que si funciona i agrada als alumnes... endavant!

A més, crec que seria interessant que l'autoavaluació es fes en més sessions i no en la darrera, ja que d'aquesta forma podríem comprovar i saber si són, o no, necessaris canvis en la programació.

Felicitats per les idees tan originals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada