diumenge, 14 de febrer del 2016

Comencem!

Bona nit a tots!

Ja estem a la recta final d'aquest cap de setmana que ha estat més llarg del què és habitual. Durant la setmana ja hem tingut l'oportunitat de començar a endinsar-nos en aquest nou món que ens envolta i que, d'alguna forma, hem de saber dominar. 

Actualment tot el món digital s'està endinsant en el món educatiu i l'està començant a dominant per això se n'ha de saber fer un bon ús per a poder dominar-lo nosaltres també. El blog, des del meu punt de vista, és una de les principals eines dels professors, i no només per utilitzar amb els alumnes sinó que és una bona forma de comunicació entre mestres mitjançant la qual es poden compartir consells, recursos, activitats... Per això crec que és molt important tot aquest treball entorn a saber fer un bon ús d'aquest recurs. 

L'escola i les tic. L'ensenyament de les noves tecnologies.

Gràcies a les explicacions de la professora i d'alguns companys que, per parelles, s'han encarregat de donar-nos una pinzellada d'algunes de les coses que havien après sobre aquesta nova eina que estem començant a aprendre a utilitzar -Blogger-, hem pogut establir les bases de cadascun dels nostres blogs. Amb molta cura, el Dani i el Víctor ens van explicar una mica sobre la presentació del nostre blog, un aspecte que considero molt important, ja que és la primera impressió que dóna a qualsevol persona que entri en ell i també fa que el viatge dins aquest blog sigui més o menys amè. Després la Clara i l'Andrea ens van parlar sobre els gadgets, també molt útils.

Aquests dies, amb tota aquesta ajuda i remanant i investigant estic en procés de construir el meu propi blog, esper no decepcionar a tots els meus lectors. 

Bona setmana!

2 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord amb tu, Neus. Crec que és molt important conéixer el món digital, sobretot per als professors, perquè així puguem ensenyar als nostres alumnes a fer-ne un bon ús.
    Ànims amb el blog!

    ResponElimina
  2. Sí, Ariadna, així és! Igualment et dic, ànims!

    ResponElimina