diumenge, 13 de març del 2016

Inside out, una bona pel·lícula!

Bona tarda, avui vinc amb una pel·lícula que ben segur que molts de vosaltres ja heu vist, i si no, ja teniu pla per a les vacances de Setmana Santa!

Inside out és una pel·lícula produïda per Pixar i distribuïda per Walt Disney Pictures, amb els directors Peter Docter i Ronnie del Carmen. 

És una pel·lícula que tracta les diferents emocions que viatgen per l'interior dels individus. Està ambientada en el cervell d'una nena, on hi ha tot un equip format per les diferents emocions que manegen el panell de control. 

Em sembla una molt bona pel·lícula per  a tractar les emocions amb els nostres alumnes. Apareixen la por, l'alegria, la tristesa i el record, entre altres. És una forma que relacionin, en la mesura que sigui possible, les seves accions amb el que realment senten. A més, és molt divertida, però alhora toca la part més sensible i emotiva dels espectadors. 

Us recomano que, si teniu l'oportunitat, la poseu als vostres alumnes. Un d'aquells dies de pluja que no sabem què fer dins l'aula... és una bona opció!

Aquí us deixo el tràiler de la pel·lícula en espanyol. 

https://www.youtube.com/watch?v=5E-PewbT3Ys

Ja em contareu si us ha agradat i què els ha semblat als vostres alumnes!

1 comentari: