dijous, 26 de maig del 2016

Seguim amb més imatges!

Seguint amb el mateix programa d'edició d'imatges, ara es tracta d'una tasca totalment diferent. Ara hem aplicat els coneixements de retallar, aferrar, transofrmar, moure...

Hem creat un retrat d'una persona amb els estris més destacats i identificatius del seu ofici. En el meu cas, juntament amb la Laia, la meva parella de treball, vam crear una cuinera, la cuinera Bamba!

Aquí us deixo una imatge d'ella:


A més a més, sabeu que és el Tuxpaint? És una molt bona eina per treballar amb els nens d'educació infantil i primària. És un programa que fomenta la creativitat i imaginació dels alumnes. 

Un apartat d'aquest programa és la dels segells, hi ha una sèrie d'"stamps" amb els quals es pot muntar o complementar l'obra d'art que realitza l'alumne. El Tuxpaint porta una sèrie d'"stamps" incorporats però es poden afegir totes les formes i imatges que es vulguin.

En el nostre cas, entre tota la classe, vam descompondre la imatge del retrat dels oficis en els diferents estris i, amb tots els stamps, vam crear un altre retrat. El voleu veure?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada